Remonttipalvelu Hirvelä Särkipadontie 9 62900 ALAJÄRVI

Remontti edessä? Talo vailla rakentajaa? Hirvelä hoitaa!

Katon pesu

Pesty katto näkyy kauas ja lisää katon elinikää – pesemme katot alueilla Alajärvi, Lapua, Soini, Lappajärvi, Vimpeli ja Kyyjärvi

Meiltä voit tilata myös tiili- ja peltikattojen pesut sekä suoja-ainekäsittelyt. Katon pesu on paras tapa huoltaa kattoa ja siten vaikuttaa sen pitkäikäisyyteen. Kun katolta vielä poistetaan sinne kertynyt kasvusto, kuten sammaleet, levät ja jäkälät, pysyy katto näyttävänä ja pitkäikäisenä varmasti vuosien ja vielä vuosien ajan! Tilaa katon pesu alueille Alajärvi, Lapua, Soini, Lappajärvi, Vimpeli sekä Kyyjärvi – ota yhteyttä!

Käytössä tepsivät pesumenetelmät ja aineet kasvuston poistoon

Katon pesuissa käytämme tehokkaimmiksi todettuja menetelmiä. Mikäli kyseessä on tiilikatto, jolta pitää poistaa kasvustoa, otamme käyttöön Sokevan ammattikäyttöön suunnitellun Benac 50 -aineen. Benac tuhoaa kaiken kasvuston viimeistäkin juurta myöten ilman tiilen kuormittamista. Lopuksi katolle levitetään vielä Mineral block -pintasuoja, joka antaa katolle likaa ja vettä hylkivän pinnan.

Kasvuston poistaminen on todella tärkeää, sillä se haurastuttaa katon pintaa ja saattaa tehdä siihen jopa vuotavia reikiä. Katon kunto kannattaakin tarkastaa säännöllisesti ja soittaa tarpeen tullen meidät apuun.

Katon pesuista remontteihin ja rakentamiseen

Me Remonttipalvelu Hirvelässä palvelemme sinua monipuolisesti. Katon pesun lisäksi kunnostamme kodit ja rakennamme omakotitalot. Teemme tarvittaessa myös kattoremontit. Toiminta-alueemme ulottuu Alajärveltä aina lähikuntiin saakka. Lue lisää palveluistamme ja liity tyytyväiseen asiakaskuntaamme!