Katon pesu

Pesty katto näkyy kauas ja lisää katon elinikää – pesemme katot Alajärvellä, Lapualla, Soinissa, Lappajärvellä, Vimpelissä ja Kyyjärvellä.

Kaikki yhteystietomme

Meiltä voit tilata myös tiili- ja peltikattojen pesut sekä suoja-ainekäsittelyt. Katon pesu on paras tapa huoltaa kattoa ja siten vaikuttaa sen pitkäikäisyyteen. 

Kun katolta poistetaan sinne kertynyt kasvusto, kuten sammaleet, levät ja jäkälät, se pysyy näyttävänä ja pitkäikäisenä vuosien ajan! Tilaa katon pesu Alajärvelle ja lähikuntiin. Ota yhteyttä!

Katon pesuista remontteihin ja rakentamiseen

Me Remonttipalvelu Hirvelässä palvelemme sinua monipuolisesti. Katon pesun lisäksi kunnostamme kodit ja rakennamme omakotitalot. Teemme tarvittaessa myös kattoremontit. Toiminta-alueemme ulottuu Alajärveltä aina lähikuntiin saakka. Lue lisää palveluistamme ja liity tyytyväiseen asiakaskuntaamme!

Käytössä tepsivät pesumenetelmät ja aineet kasvuston poistoon

Katon pesuissa käytämme tehokkaimmiksi todettuja menetelmiä. Tiilikattojen kasvuston poistamiseen käytämme Sokevan ammattikäyttöön suunniteltua Benac 50 -ainetta. Benac tuhoaa kaiken kasvuston viimeistäkin juurta myöten ilman tiilen kuormittamista. Lopuksi katolle levitetään vielä Mineral block -pintasuoja, joka antaa katolle likaa ja vettä hylkivän pinnan.

 

Kasvuston poistaminen on todella tärkeää, sillä se haurastuttaa katon pintaa ja saattaa tehdä siihen jopa vuotavia reikiä. Katon kunto kannattaakin tarkastaa säännöllisesti ja soittaa tarpeen tullen meidät apuun.