Remonttipalvelu Hirvelä Särkipadontie 9 62900 ALAJÄRVI

Remontti edessä? Talo vailla rakentajaa? Hirvelä hoitaa!

Kylpyhuone­remontti

Aamu alkaa parhaiten kauniista kylpyhuoneesta – remontit alueilla Alajärvi, Lapua, Soini, Lappajärvi, Vimpeli ja Kyyjärvi

Kylpyhuoneessa vierähtää päivän aikana hetki jos toinenkin. Siksi on tärkeää, että kylpyhuone on riittävän valoisa, toimiva ja tietysti kaunis pinnoiltaan ja kalusteiltaan. Meiltä tilaat kylpyhuoneremontin, kun vanha kylpyhuone ei täytä enää vaatimuksiasi. Kylpyhuoneremontti on ominta osaamistamme, joten uudistamme taidokkaasti aivan kaiken laatoituksista ja vesieristyksistä alkaen (meillä on asianmukaiset vesieristyssertifikaatit). Sinä toivot, me toteutamme. Ota yhteyttä! Kunnostamme kylpyhuoneet alueilla Alajärvi, Lapua, Soini, Lappajärvi, Vimpeli sekä Kyyjärvi.

Uudistaisimmeko samalla saunankin?

Samalla kun kylpyhuone korjataan uuteen uskoon, on hyvä idea laittaa myös saunaremontti aluilleen. Näin saadaan yhtenäiset, uudet kylpytilat. Kysy myös wc:n ja kodinhoitohuoneen remonttia, jossa tarvitaan märkätilaremonttien ammattilaisia!

Kaiken kokoisiin kylpyhuoneisiin

Suuri tai pieni kylpyhuone, meiltä saat fiksuimmat ideat ja toteutuksen. Käy katsomassa aikaansaannoksiamme kuvagalleriassa. Takaamme laadukkaan lopputuloksen ja mukavan palvelun. Toimistomme sijaitsee Alajärvellä, mutta teemme kylpyhuoneremontteja sekä muita kodin remontteja myös lähikunnissa.