Kylpyhuone­remontti

Aamu alkaa parhaiten kauniista kylpyhuoneesta – remontoimme kylpyhuoneet  Alajärvellä, Lapualla, Soinissa, Lappajärvellä, Vimpelissä ja Kyyjärvellä.

Ota yhteyttä

Kylpyhuoneessa vierähtää päivän aikana hetki jos toinenkin. Siksi on tärkeää, että kylpyhuone on riittävän valoisa, toimiva ja tietysti kaunis pinnoiltaan ja kalusteiltaan. Meiltä tilaat kylpyhuoneremontin, kun vanha kylpyhuone ei täytä enää vaatimuksiasi.

Kylpyhuoneremontit ovat ominta osaamistamme, joten uudistamme taidokkaasti aivan kaiken laatoituksista ja vesieristyksistä alkaen. Meillä on luonnollisesti myös asianmukaiset vesieristyssertifikaatit. Sinä toivot, me toteutamme. Kunnostamme kylpyhuoneet Alajärvellä, Lapualla, Soinissa, Lappajärvellä, Vimpelissä sekä Kyyjärvellä.

Uudistaisimmeko samalla saunankin?

Samalla kun kylpyhuone korjataan uuteen uskoon, on hyvä idea laittaa myös saunaremontti aluilleen. Näin saadaan yhtenäiset, uudet kylpytilat. Kysy myös wc:n ja kodinhoitohuoneen remonttia, joissa tarvitaan märkätilaremonttien ammattilaisia!

Kaiken kokoisiin kylpyhuoneisiin

Olipa toiveena suuri tai pieni kylpyhuone, meiltä saat fiksuimmat ideat ja toteutuksen. Käy katsomassa aikaansaannoksiamme kuvagalleriassa. Takaamme laadukkaan lopputuloksen ja mukavan palvelun. Toimistomme sijaitsee Alajärvellä, mutta teemme kylpyhuoneremontteja sekä muita kodin remontteja myös lähikunnissa.