Remonttipalvelu Hirvelä Särkipadontie 9 62900 ALAJÄRVI

Remontti edessä? Talo vailla rakentajaa? Hirvelä hoitaa!

Sauna­remontti

Teemme saunasta uuden suosikkipaikkasi – remontit alueilla Alajärvi, Lapua, Soini, Lappajärvi, Vimpeli ja Kyyjärvi

Sauna on lähes jokaisessa suomalaisessa kodissa. Saunassa vietetään mielellään rentoutumisen hetkiä ja turistaan mukavia hyvässä kaveriporukassa. Mikäli sauna alkaa olla uusien lauteiden, tunnelmallisen valaistuksen ja tehokkaamman kiukaan tarpeessa, laita yhteydenotto tulemaan! Olemme harjaantunut saunaremonttien tekijä, jonka taitoihin monet asukkaat ovat luottaneet. Teemme saunat myös koteihin, joissa ei löylyistä ole aiemmin päästy nauttimaan. Käy tutustumassa työmme tuloksiin kuvagalleriassa ja tilaa saunaremontti alueille Alajärvi, Lapua, Soini, Lappajärvi, Vimpeli tai Kyyjärvi!

Kaikki tarvittava yhdeltä yritykseltä

Saunaremontti hoituu kokonaisuudessaan meidän kauttamme. Ei muita urakoitsijoita tai välikäsiä, vain yksi yritys. Meillä on hyvät yhteistyökumppanit esimerkiksi sähkö- ja LVI-töiden tekemiseen, joiden kanssa työt sujuvat tiiviillä yhteistyöllä.

Samalla kylpyhuone kuntoon

Kun tehdään saunaremonttia, on järkevää kunnostaa kylpyhuonekin samalla kertaa. Näin saadaan yhtenäiset tilat, jossa kaikki on uutta ja kaunista. Teemme mielellämme myös wc-, kodinhoitohuone- ja muut märkätilaremontit. Meillä on tarvittavat vesieristyssertifikaatit ja monipuolinen osaaminen. Toimistomme sijaitsee Alajärvellä, mutta palvelumme ulottuu lähikuntiin asti.