Sauna­remontti

Teemme saunasta uuden suosikkipaikkasi – remontoimme Alajärvellä, Lapualla, Soinissa, Lappajärvellä, Vimpelissä ja Kyyjärvellä

Kaikki yhteystietomme

Sauna on lähes jokaisessa suomalaisessa kodissa. Saunassa vietetään mielellään rentoutumisen hetkiä ja turistaan mukavia hyvässä kaveriporukassa. Mikäli sauna kaipaa uusia lauteita, tunnelmallisempaa valaistusta ja tehokkaampaa kiuasta, ota meihin yhteyttä!

Olemme harjaantunut saunaremonttien tekijä, jonka taitoihin monet asukkaat ovat luottaneet. Teemme myös täysin uudet saunat, jos kodissa ei ole päästy nauttimaan löylyistä aiemmin. Käy tutustumassa työmme tuloksiin kuvagalleriassa ja tilaa saunaremontti Alajärvelle, Lapualle, Soiniin, Lappajärvelle, Vimpeliin tai Kyyjärvelle!

Kaikki tarvittava yhdeltä yritykseltä

Saunaremontti hoituu kokonaisuudessaan meidän kauttamme. Unohda säätäminen urakoitsijoiden tai välikäsien kanssa – meidän kanssa asiat hoituvat yhden yrityksen kanssa. Meillä on hyvät yhteistyökumppanit esimerkiksi sähkö- ja LVI-töiden tekemiseen, joiden kanssa työt sujuvat tiiviillä yhteistyöllä.

Samalla kylpyhuone kuntoon

Saunaremonttia tehdessä on järkevää kunnostaa myös kylpyhuone samalla kertaa. Näin saadaan yhtenäiset tilat, joissa kaikki on uutta ja kaunista. Teemme mielellämme myös wc-, kodinhoitohuone- ja muut märkätilaremontit. Meillä on tarvittavat vesieristyssertifikaatit ja olemme alan monipuolinen osaaja. Toimistomme sijaitsee Alajärvellä, mutta palvelumme ulottuu myös lähikuntiin.