Talon rakennus

Jätä rakentaminen ammattilaisen tehtäväksi – palvelemme Alajärvellä, Lapualla, Soinissa, Lappajärvellä, Vimpelissä ja Kyyjärvellä.

Kaikki yhteystietomme

Monivaiheinen talon rakentaminen kannattaa jättää Remonttipalvelu Hirvelälle. Meillä on tarvittava kokemus, tieto ja taito täysivaltaiseen rakentamiseen. Meillä on myös aikaa keskittyä urakkaasi. Kanssamme talon rakentaminen sujuu huolellisesti ja turvallisesti vaihe vaiheelta kaikkien laaturakentamisen vaatimusten mukaisesti. 

Rakennamme talot kivijalasta eteenpäin aina muuttovalmiiseen kotiin saakka, mikäli niin haluat. Kaikki on neuvoteltavissa. Älä siis enää vain haaveile omakotitalosta, vaan ota yhteyttä, niin laitetaan projekti yhdessä liikkeelle! Toimialueemme kattaa Alajärven, Lapuan, Soinin, Lappajärven, Vimpelin sekä Kyyjärven.

Pystytämme talopaketit

Talon rakentaminen käy myös talopaketilla. Käsiimme onkin luotettu useita Jetta- ja Kastelli-talopakettien pystytyksiä. Rakennetaanpa talo sitten pitkästä puusta vai valmiista elementeistä, urakka onnistuu meiltä tehokkaasti. Olemme myös harjaantuneita rivitalorakentajia.

 

Ota yhteyttä talon rakentamisen merkeissä! Istutaan yhdessä alas keskustelemaan toiveistasi. Liikumme uudisrakennusprojekteissa Alajärveltä aina lähikuntiin saakka. Meiltä saat myös remonttipalvelut, jos kodistasi löytyy kunnostettavaa.