Remonttipalvelu Hirvelä Särkipadontie 9 62900 ALAJÄRVI

Remontti edessä? Talo vailla rakentajaa? Hirvelä hoitaa!

Talon rakennus

Jätä rakentaminen ammattilaisen tehtäväksi – palvelemme alueilla Alajärvi, Lapua, Soini, Lappajärvi, Vimpeli ja Kyyjärvi

Monivaiheinen talon rakentaminen kannattaa jättää Remonttipalvelu Hirvelälle – meillä on tarvittava kokemus, tieto ja taito täysivaltaiseen rakentamiseen. Meillä on myös aikaa keskittyä urakkaasi. Kanssamme talon rakentaminen sujuu huolellisesti ja turvallisesti vaihe vaiheelta, kaikkien laaturakentamisen vaateiden mukaan. Rakennamme talot kivijalasta eteenpäin aina muuttovalmiiseen pisteeseen saakka, mikäli niin haluat. Kaikki on neuvoteltavissa. Älä siis enää vain haaveile omakotitalosta, vaan ota yhteyttä, niin laitetaan projekti yhdessä liikkeelle! Toimimme alueilla Alajärvi, Lapua, Soini, Lappajärvi, Vimpeli sekä Kyyjärvi.

Pystytämme talopaketit

Talon rakennus käy myös talopaketilla. Käsiimme onkin luotettu useita Jetta- ja Kastelli-talopakettien pystytyksiä. Sillä ei siten ole merkitystä, rakennetaanko pitkästä puusta vai valmiista elementeistä, meiltä urakat kyllä onnistuvat. Olemme myös harjaantuneita rivitalorakentajia.

Ota yhteyttä talon rakentamisen merkeissä! Istutaan yhdessä alas keskustelemaan toiveistasi. Liikumme uudisrakennusprojekteissa Alajärveltä aina lähikuntiin saakka. Meiltä saa myös remonttipalvelut – kannattaa lukaista niistäkin, mikäli kodista löytyy kunnostettavaa.