Muut palvelut

Olemme rakennusliike, joka pystyy moneen – palvelemme Alajärvellä, Lapualla, Soinissa, Lappajärvellä, Vimpelissä ja Kyyjärvellä.

Kaikki yhteystietomme

Alajärveläinen Remonttipalvelu Hirvelä on monipuolinen rakennusliike. Olemme erikoistuneet remontteihin ja talojen rakentamiseen, mutta meistä saat ammattitaitoisen tekijän myös kattojen pesuihin ja tarvittaessa täydellisiin kattoremontteihin. Pyydä meidät kartoittamaan katon tai muun kodin tilan kunto, niin voimme suositella sopivaa remonttia.

Remontoimme ja rakennamme asiakkaan halutessa avaimet käteen -periaatteella, mikä on kaikkein helpoin ja mukavin tapa hankkia palvelu. Kun asialla on kokenut rakennusliike, koko urakka hoituu sujuvasti ja luotettavasti viimeiseenkin loppusilaukseen saakka. Ota yhteyttä ja esitä toiveesi! Toimimme Alajärven lisäksi Lapualla, Soinissa, Lappajärvellä, Vimpelissä sekä Kyyjärvellä.

Millaista kohennusta koti kaipaa? Teemme suurempien remonttien ja rakennus­projektien lisäksi:

  • kattoremontit

  • sisä- ja ulkomaalaustyöt

  • pienehköt kirvesmiestyöt

  • vedeneristystyöt.

Tutustu remonttipalveluihimme ja kerro, minkä mittaluokan remonttia tai rakentamista olet suunnitellut. Toteutamme mielellämme projektisi! Toimistomme sijaitsee Alajärvellä, mutta palvelemme myös lähikunnissa.